بازدید رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از خوابگاههای دانشگاه یاسوج

28 مهر 1402
۶ دقیقه زمان خواندن
property

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از خوابگاهها و سلف سرویس دانشگاه یاسوج بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس و معاونان دانشگاه یاسوج و معاون صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، دکتر ذوالفقار یزدان مهر رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم را در این بازدید همراهی کردند.

دکتر یزدان مهر در بازدید از خوابگاههای دانشجویی و سلف سرویس دانشگاه یاسوج به خبرنگاران گفت: حدود ۱۱۶ خوابگاه ملکی و ۳۲۰ خوابگاه غیر دولتی دانشجویی در کشور داریم که با کمبود ۳۰۰ خوابگاه مواجهیم.

وی بیان کرد: سعی کرده ایم با توجه به برنامه پنجم توسعه از طریق دادن کمک رهن نگذاریم هیچ دانشجویی پشت درب خوابگاهها بماند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم خاطرنشان کرد: برای سال آینده با هم افزایی سازمان مدیریت و صندوق رفاه دانشجویان، تسهیلات ارزان قیمت در اختیار دانشگاه و بخش خصوصی می گذاریم تا کمبود فضای خوابگاهی را جبران کنیم.

یزدان مهر ضمن تقدیر از فعالیت های ارزنده دانشگاه در چند ماه اخیر تصریح کرد: با کمک های صورت گرفته وضعیت خوابگاههای دانشجویی دانشگاه یاسوج نسبت به قبل بهتر شده  که ان شاء الله کمک هایی را به دانشگاه یاسوج خواهیم داشت.

رئیس دانشگاه یاسوج پس از این بازدید در نشست با رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم پیرامون بررسی مسایل و مشکلات دانشگاه یاسوج در حوزه خوابگاهها گفت: عمده مشکلات صنفی دانشجویان در زمینه خوابگاه و سلف سرویس بود که با برنامه ریزی در تابستان گذشته، تعمیرات اساسی ، تغییر کاربری، بازسازی و جا به جایی انجام شد که ماحصل آن علاوه بر سهولت دسترسی و تردد بین واحدهای آموزشی، اداری و دانشجویی افزایش ظرفیت خوابگاهها بود.

دکتر محمودرضا رحیمی افزود: افزایش ظرفیت ها وقتی متناسب با فضا نیست مشکلات مختلفی را به وجود می آورد.

وی بیان داشت: یکی از مشکلات دیگر این است که از ابتدا این فضاها کاربری خوابگاهی نداشته اند و مشکلات و مسایل همچنان باقی است.

دکتر رحیمی ادامه داد: پراکندگی ساختمانها در دانشگاه منجر به افزایش هزینه های دانشگاه را شده است که این مورد در بقیه دانشگاهها دیده نمی شود.

رئیس دانشگاه یاسوج اذعان داشت: هزینه تمام شده سرویس دهی به دانشجو در دانشگاه یاسوج در مقایسه با دیگر دانشگاههای بزرگ بیشتر است . محرومیت منطقه و دانشجویان کم بضاعت نیز مزید بر علت است.

وی اقدامات انجام شده در دانشگاه یاسوج را مثبت ارزیابی کرد و گفت: قدمهای خوبی برداشته شده است اما تا رسیدن به نقطه ایده آل فاصله زیادی است.

دکتر رحیمی اظهار داشت: تجمیع سلف سرویس در دانشگاه به نحو مطلوبی انجام شد اما ایجاد آشپزخانه صنعتی یک نیاز جدی و ضروری است که این کار، سرویس دهی مطلوب به دانشجویان را تکمیل میکند و انتظار این است که به صورت ویژه در این مورد کمک موثر شود.

وی با برشمردن برخی از مشکلات دانشگاه یاسوج بیان داشت: انتظار می رود که با توجه به وضعیت خاص این دانشگاه کمک ویژه ای به دانشگاه یاسوج شود تا بار مسئولیت و تعهدات انجام شود که این کار در ادامه رضایت دانشجویان را درپی دارد.

 به ابتکار مسئولان دانشگاه، یکی از اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه یاسوج نیز در این بازدید حضور داشت و برخی مشکلات و مسایل دانشجویان را با رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در میان گذاشت.

این عضو شورای صنفی دانشجویان دانشگاه یاسوج در این بازدید گفت: خوابگاه صرفا جای استراحت نیست بلکه محیطی فرهنگی و اجتماعی است که باید امکانات و تجهیزات لازم را داشته باشد.

وی افزود: در خوابگاههای دانشگاه یاسوج امکانات پخش فیلم و انجام کارهای فرهنگی وجود ندارد، این دانشگاه از سالن فوتسال مناسبی برخوردار نیست و زمین چمن ندارد.

این دانشجو بیان کرد: شکاف های امکانات و خدمات رفاهی دانشگاه یاسوج نسبت به سایر دانشگاههای کشور زیاد است و انتظار داریم که این شکاف ها کمتر شود.

این عضو شورای صنفی دانشجویان دانشگاه یاسوج اضافه کرد: طی سه سال اخیر وضعیت خوابگاههای دانشجویی این دانشگاه بهتر شده اما مشکلاتی و کمبودهایی هم داریم و برخی امکانات و خدمات در شان دانشجو نیست.

 

برچسب ها:
پست های مرتبط

پانسیون دخترانه تهران اتاق تک نفره + معرفی 5 پانسیون برتر

22 خرداد 1403

هزینه خوابگاه خودگردان در سال ۱۴۰۳

29 خرداد 1403

خوابگاه ملکی چیست؟

12 تیر 1403

استانداردهای طراحی خوابگاه دانشجویی

28 مهر 1402

خوابگاه خودگردان اصفهان + لیست 30 خوابگاه برتر

19 تیر 1403